Ännu en Amerika (Atlanta, GA) -resa avklarad och ni anar inte hur kul det har varit! Jag åkte över den lilla pölen Atlanten med min goda uppfödarväninna och tillika trogna resekamrat Frida.

Hur man än vänder och vrider på det så gick nästan allt snett under hela resan och trots det så har jag aldrig haft så roligt en hel vecka i hela mitt liv. Vi har skrattat våra lungor ut och in, vi har druckit drinkar until we drop, shoppat loss på vårt älskade köpcenter Lennox och vi har lärt oss ett och annat om amerikanska seder, plåster och snygga killar a la US of A!

Vi har avnjutit goda middagar (av vilka vi konsekvent har tvingats lämna två tredjedelar), vi har varit på playboyparty och jag har för första gången (och förhoppningsvis för sista gången) guidat en döv indisk taxichaufför i en enorm amerikansk innerstad mitt i natten – aspackad!

Denna resa kommer att lämna många många minnen och jag längtar redan tillbaka till vårt soliga, festmättade, underbara Atlanta!

(Notis till Frida: Band-Aid: Check! Tack för ännu ett klockrent resesällskap)