OBS! Chaplin och Lille hittade ett underbart hem tillsammans hemma hos husse Johan! Tack, Johan för att du tar så väl hand om bröderna bus!

På grund av sena återbud söker vi med ljus och lykta efter de perfekta hemmen till våra älsklingar My Twigg’s Burpee “Lille” och My Twigg’s Body Builder “Chaplin”.
Vi får alltid många förfrågningar på våra kattungar och därför är det viktigt att du noggrannt tänker igenom ditt beslut innan du kontaktar oss för en intresseanmälan.

Under kategorin “Att köpa kattunge” hittar du information och kanske svaren på dina första frågor om hur det går till generelt.

Här hittar du presentetioner av Lille och Chaplins föräldrar som heter “Solo” My Twigg’s SolO’soleil och “Liston” Silkwaves Winter Storm Sven.

Nedan följer korta presentationer av de båda killarna som säljes till sällskap, gärna (absolut inget krav) till utställningsintresserad). Kattungarna är leveransklara andra helgen i februari och växer upp i Västerås. De är väl socialiserade och hundvana. För övrig information, generell för kattungar från vår uppföding, se “Att köpa katunge”.

Lilleman

Denna kille må vara kullens minsting, men han är full i sjutton. Lille har använt sin energi till större projekt än att växa storleksmässigt. Han har varit först med allt och har en helt otroligt härlig och rolig karaktär. Lille kommer som ett skott och ska ha uppmärksamhet då fodermatte ropar hans namn.

Här finns ett facebookalbum med bilder på Lille

Chaplin
Som alla corish rex-bebisar är Chaplin livlig, men jämförst med sina syskon, och i synnerhet i jäförelse med Lille är Chaplin en filosof. Han gillar kel och gos, och han ligger gärna innanför tröjan eller under täcket och spinner.

Här finns ett facebookalbum med bilder på Chaplin

Intresserad av en kattunge?
Tänk på hur olika de kan vara till sina karaktärer. De är ju båda fantastiskt söta, och jag tror dessutom att de skulle kunna fungera helt perfekt i par. Om du är intresserad av våra små guldklimpar och har läst igenom informationen om att köpa kattunge hos oss, dra dig inte för att kontakta oss! Skriv ett litet mail, det behöver inte vara en hel novell, men en liten presentation, och lämna gärna ett telefonnummer så kan vi prata lite.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!

mytwiggscattery@gmail.com